Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Вт, 18 червня 2024
23:10

Всеукраїнський дитячий фестиваль екранних мистецтв «Молоде кіно України» 2012

Всеукраїнський дитячий фестиваль екранних мистецтв «Молоде кіно України» 2012

З 20 по 22 жовтня 2012 року в м. Дніпропетровську, за підтримки голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Юрійовича Вілкула пройде IV відкритий Всеукраїнський дитячий фестиваль екранних мистецтв «Молоде кіно України», присвячений 80-річчю Дніпропетровської області. Тема цьогорічного фестивалю «Світ навколо нас».

Урочисте відкриття та перегляд програми фільмів відбудеться 20 жовтня 2012 року з 11.00 до 13.30 в кінозалі готелю «Рассвет» за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Фучика, 30.

Церемонія урочистого закриття фестивалю, Гала-концерт, нагородження переможців та учасників пройде 22 жовтня 2012 року з 12.00 до 13.30 в Палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара, що розташований на площі Шевченка, 1 в м. Дніпропетровську.

22 студії з різних регіонів України, Росії та Естонії подали заявки на участь у фестивалі.
Ті, хто не може бути присутнім особисто, надіслали свої роботи для заочного перегляду.
23-ю студією-учасником фестивалю став Дніпропетровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка».

Роботи студій-учасників зроблені в різних жанрах: анімація, ігрове кіно, телепрограми, відео кліпи, експериментальне кіно та хронікально-документальні фільми.

У фестивалю такого масштабу повинно бути відповідне журі. В цьому році оцінювати роботи юних кіноаматорів будуть:
- Колесник Олексій Антонович – заслужений артист України, актор театру і кіно, композитор, співак, секретар правління Національної Спілки кінематографістів України;
- Костилева Валентина Андріївна – режисер анімаційного та документального кіно, доцент кафедри телережисури Київського державного університету кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого, член Національної Спілки кінематографістів України;
- Куценко Олена Віленівна – кінознавець, оргсекретар Асоціації діячів кіноосвіти і медіа педагогіки України, заступник директора Кримського республіканського підприємства «Кіновідеопрокат», член Національної Спілки кінематографістів України.

Побажаємо учасникам та гостям фестивалю приємного перегляду, бурхливих емоцій, цікавих та корисних майстер-класів, нових знайомств, натхнення та Великих перемог!




  

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті